Costa Investments Real Estate

Het grootste aanbod huizen aan de Spaanse Costa's

Costa Blanca Resale

pfc

Costa Blanca

morai

Costa del Sol

slg

Alle Spaanse Costa’s

horeca

Costa Calida

bluemed foto

Onze werkwijze.

2017 wordt wellicht het jaar om uw dromen te verwezelijken met het aankopen van een huis aan een van de Spaanse Costa's, Mallorca of Ibiza.

Costa Investments Real Estate werkt samen met een aantal makelaars in Spanje.Hiermee kunnen wij u meer dan 25000 huizen aanbieden. Van nieuwbouw tot bestaande bouw, grond etc.In de huidige kopersmarkt specialiseren wij onszelf in het vinden van KOOPJES en Bankbeslagen die vooral in deze markt snel verkocht worden.De echte buitenkansjes komen nooit op een website terecht.

De eerste stap is het duidelijk in kaart te brengen van uw wensen wat betreft het type huis, de omgeving, de voorzieningen,budget etc.

Aan de hand van uw wensen mailen wij u een selectie uit ons aanbod.Daarna kunnen wij met u het aanbod bespreken en een bezichtigings tour plannen in Spanje.Tijdens uw bezoek kunt u projecten en woningen bezichtigen,maar ook afspraken maken met locale instanties, advokaat en een bankrekening openen.Wij werken met een aantal makelaars en Nederlandse hypotheek adviseurs die u geheel vrijblijvend advies over de aankoop van onroerend goed in Spanje kunnen verstrekken.

 

                                                    

Vragen? Contact

Vermeld uw telefoonnummer als u teruggebeld wilt worden

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.